Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

O călătorie în universul aromaterapiei, educației financiare și a obiceiurilor sănătoase cu Diana și Marius Baghiu

Cu un background juridic în spate, Diana a decis să rupă orice barieră și să accepte noi provocări. Odată cu trecerea timpului, a decis să iasă din zona de confort și să răspundă chemării de a schimba viețile oamenilor. Așa se facă că după o bună bucată de vreme, și-a surprins soțul cu decizia de a-și pune timpul și cunoștințele în slujba semenilor. În prezent, Diana este Life Coach și Aromaterapeut, având în spate o comunitate inimoasă pentru care își dedică ore bune, oferă soluții la felurite probleme de sănătate, dar cel mai important, schimbă modul de a gândi.

 

De cealaltă baricadă, în această poveste se află Marius, soț devotat, tată de toată isprava și un profesionist de mare calibru în domeniul financiar. Cei doi fac o echipă pe cinste. Diana este inima care pulsează emoție și informație despre sănătatea fizică și psihică, iar Marius este mintea capabilă să creioneze cele mai bune strategii financiare pentru a chivernisi cu înțelepciune banul și a nu-l risipi.

 

Moldoveni prin ADN și simțire, invitații de azi au poposit la Dialogurile Matricei unde am vorbit despre:

  • Puterea tămăduitoare a uleiurilor esențiale;
  • Educația copiilor;
  • Obiceiuri care ne fac să evoluam;
  • Strategii și mituri din domeniul financiar;

 

Iată doar câteva din subiectele pe care le-am dezbătut în acest podcast. Pentru mai multe, aruncă un ochi pe episodul de azi.

 

 

Gabriel Păun

Gabriel Păun

Jurnalist preocupat de teatru și metafizică, urmăritor al frumosului, al adevărului și al binelui. Interesat de codificarea mesajului și de decodificarea realității
Gabriel Păun

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Sfaturi de nutriție pentru oameni ocupați, de la Dr. Stroescu. Carnea nu-ți dă energie pe loc, iar zahărul e o explozie de energie care lasă urme în organism
mari înaintaşi Patrie Cluj Iuliu Haţieganu ctitorie biserică slider
Mari înaintaşi. Clujeanul Iuliu Haţieganu, când a ctitorit o biserică: “Dragii mei, să fie frumoasă, de lemn, cu icoana Mântuitorului, cu o cruce, ș-apoi fiecare când s-a ruga, s-a ruga în felul lui!”